top of page
Sam 22.png

NIEUW:
kinderboeken

Onze kinderboeken worden vanaf nu uitgegeven onder de naam Vesper Kids, het jonge broertje van Vesper Publishing. 

Harley.png
Vesper Kids happy lilac.png
Vesper kruisjes 2.png
teaser Kids home diap.png

Vesper Kids. grote verhalen voor kleine mensen.

Aap, noot, Sam

Onze kinderboeken

3D_PAPA INK2.png

Papa Ink - het Koninkrijk van de luie dieren

Papa Ink woont met zijn dochtertje Harley in een rommelig vissershuis aan het strand. Het is bezaaid met schatten die hij heeft verzameld tijdens de vele avonturen die hij heeft beleefd.

 

Voor het slapengaan leest Papa Ink zijn Harley niet voor uit een boek, maar vertelt hij een spannend verhaal over een van zijn tattoos. Als ze vraagt waar zijn tattoo van drakenfruit vandaan komt, vertelt hij het wonderlijke verhaal over het Koninkrijk van de Luie Dieren.

“Ik móét Papa Ink blijven voorlezen van kleine Dré. Wij zijn fan!”

- André Hazes

Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren is gemaakt door tattoo artist Joey Boon en illustrator Mayon Middeljans.

Sam en het niet-leuke geheim 3D.png

SAM en het niet-leuke geheim

Sam lacht, maar hij is niet blij. Dat komt omdat hij een geheim heeft, een niet-leuk geheim. Niemand weet dat hij het heeft. Hij zou het wel aan iemand willen vertellen, maar dat durft hij niet. 

 

Sam probeert op allerlei manieren van zijn geheim af te komen, maar niets lijkt te helpen… Tot hij iemand vindt om zijn geheim mee te delen.

 

“Alle kinderen hebben weleens een geheim, maar wat als je je daardoor heel naar voelt? Sam laat zien wat kleine kinderen met hun grote geheimen kunnen doen. Eindelijk een kinderboek waarin wordt voorgedaan hoe je als kind van je geheim afkomt!”

- Dr. Iva Bicanic, klinisch psycholoog

Sam en het niet-leuke geheim is gemaakt door zedenrechercheurs Pieter Melsen en Wouter Vaessen.

Cover IK BOEK 3D.png

Ik boek

Het Ik boek is een inspirerende journal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het helpt kinderen op een speelse manier grip te krijgen op hun gedachten, emoties en geluk. Het stimuleert een positieve mindset, vergroot het zelfvertrouwen en legt de basis voor een gelukkig leven.

Het Ik boek zorgt voor bijzondere ouder-kindmomenten in een belangrijke en vormende periode in het leven van je kind. Door samen het journal in te vullen, zorgt het met fijne gespreksstarters en nuttige tips voor een fijne afsluiting van de dag met meer verbinding. Een waardevol moment voor nu, een bijzondere herinnering voor later.

Het Ik boek is gemaakt door kindercoach Odette Koelewijn en designer Kyra van Ineveld.

bottom of page