top of page

'De beste seks heb je na je 50ste' gaat het theater in

Amsterdam, 24 februari 2023 | "Is er een dokter in de zaal?" Jazeker: dokter Rob Schipper gaat met zijn boek De beste seks heb je na je 50ste het theater in!


Rob geeft samen met actrice Ineke Swanevelt een lezing over liefde en seks in de tweede helft van je leven. Rob en Ineke schreven beiden een boek over hetzelfde onderwerp, vanuit verschillende invalshoek. Toch zijn er grote raakvlakken. Beiden menen dat er nog veel schaamte en taboes bestaan over liefde en seks op latere leeftijd.

Ineke Swanevelt – Laatste lente

A.L Snijders, de bekende schrijver van het zkv ontmoette Ineke Swanevelt in 2019. Hij was toen 81, zij 75. Het is liefde op het eerste gezicht, ze trouwen datzelfde jaar en wonen in zijn boerderij in de bossen van de Achterhoek. Het zijn twee zeer gelukkige jaren tot zijn plotselinge dood in 2021. In Laatste lente beschrijft Ineke vol passie en plezier hun laatste twee maanden.


Rob Schipper – De Beste Seks heb je na je 50ste

Rob Schipper, uroloog en medisch seksuoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, merkte dat kennis over seks bij veel ouderen ontbreekt. Zijn voorlichtingsboek gaat over seks op latere leeftijd. Wat doet het met je lichaam en geest? Hoe ga je om met de fysieke ongemakken die horen bij het ouder worden. Rob bespreekt diverse onderwerpen vanuit jarenlange ervaring in zijn spreekkamer. Bestel De beste seks heb je na je 50ste voor €21,95 in onze webshop.


De première is op 22 maart in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Kaartjes kosten €15 op www.bettyasfaltcomplex.nl. Voor meer info en boekingen: info@vesperpublishing.nl.

64 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page