top of page

'De Dikke Pim' op 6 mei gratis te vinden in Rotterdamse minibiebs

Rotterdam, 6 mei 2023 | Om stil te staan bij de sterfdag van Pim Fortuyn, en om iets terug te geven aan de stad die hem zoveel heeft gebracht, zijn vandaag in heel Rotterdam gratis exemplaren van zijn boek Politiek testament verspreid.


De boeken zijn te vinden in 10 minibiebs; boekenkastjes op straat waar je een boek kunt lenen of ruilen. Staat er een minibieb in jouw buurt? Loop dan vooral even langs om te kijken of Politiek testament er ligt, en vergeet niet om ook een boek achter te laten en zo de collectie van de minibieb op peil te houden.


Politiek testament is vorig jaar uitgebracht om te herinneren dat Pim op dat moment 20 jaar geleden is vermoord. Het lijvige werk – bijnaam: De Dikke Pim – is een bundeling van zijn drie bekendste boeken: De verweesde samenleving, De islamisering van onze cultuur en De puinhopen van acht jaar Paars. Het boek kost normaal €29,95 maar is op zaterdag 6 mei eenmalig gratis verkrijgbaar in de straten van Rotterdam.

 

Vesper Publishing is sinds 2021 de uitgever van Pim Fortuyn. Het geeft heruitgaven uit van zijn bekendste werken: Pim Fortuyn, de autobiografie, De verweesde samenleving, De islamisering van onze cultuur en De puinhopen van acht jaar Paars. De drie laatstgenoemde titels zijn in 2022 gebundeld als Politiek testament.


Neem voor meer informatie over de boeken van Pim Fortuyn contact op met uitgever Jonathan Ursem, per mail of via de website van Vesper Publishing.

27 views0 comments
bottom of page