top of page

Eervolle vermelding Atletiekcanon bij sportboek van het jaar-verkiezing

Updated: Apr 20, 2023

Amsterdam, 18 april 2023 | De canon van de Nederlandse atletiek heeft een eervolle vermelding gekregen van de jury van de Nico Scheepmaker Beker. Hoewel de Atletiekcanon niet op de shortlist stond, heeft de vakjury toch lovende uitgesproken over het boek van Rolf Bos, Eric Roeske, Kees Sluys, Henk Stouwdam en Rob Velthuis.De canon van de Nederlandse atletiek is in november 2022 verschenen. In de tweede door Vesper Publishing uitgegeven sportcanon - de Voetbalcanon was in 2021 de eerste - geven auteurs Rolf Bos, Eric Roeske, Kees Sluys, Henk Stouwdam en Rob Velthuis een overzicht van alle hoogte- en dieptepunten van onze vaderlandse atletiekgeschiedenis. De Atletiekcanon is voor €24,95 te koop in de boekwinkel en in de webshop van Vesper.


Na eerdere lovende recensies in o.a. NRC en Trouw krijgt de Atletiekcanon nu ook waardering van de jury van de Nico Scheepmaker Beker, de jaarlijkse verkiezing voor sportboek van het jaar. Uit het juryrapport: "Er is veel waardering voor de vakkundige schrijvers van De Canon van de Nederlandse Atletiek van uitgeverij Vesper Publishing. Een voor elke allround sportliefhebber onmisbaar, en zeer lezenswaardig naslagwerk."

 

Voor meer informatie over De canon van de Nederlandse atletiek: ga naar www.deatletiekcanon.nl of stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje.

7 views0 comments

Komentar


Mengomentari telah dimatikan.
bottom of page