top of page

Hatseflats! Kookboek Peter Gillis verschenen, te zien in Massa is kassa

Amsterdam, 2 november 2023 | Vandaag verschijnt het kookboek Hatseflats! waarin Peter Gillis zijn lekkerste gerechten voor het hele gezin deelt. Een perfect cadeau voor de feestdagen voor al zijn fans.

Wie weleens naar Familie Gillis: massa is kassa heeft gekeken, weet dat Peter Gillis wel van een worstenbroodje houdt. De vakantieparkondernemer is een ware bourgondiër die je altijd wakker mag maken voor een lekkere hamburger, erwtensoep of nasi.


Van een foxwilde barbecue, via de Hollandse pot van ons mam tot internationale klassiekers à la Gillis: in het kookboek Hatseflats! staan Peters favoriete gerechten voor het hele gezin. Geen moeilijk gedoe, maar gewoon lekker eten dat je dankzij handige recepten ook zelf kunt maken.


Het maken van het kookboek is gefilmd, en vanaf deze week te zien in Massa is kassa op SBS6. In de tv-serie is te zien hoe Peter worstenbroodjes leert bakken van de kampioen van Brabant, volg je Peter tijdens zijn bezoek aan een vleesboerderij en bakt hij een eitje op de motorkap van zijn Rolls-Royce.


Hatseflats! verschijnt aan de vooravond van de Kookboekenweek. De komende weken trekt Peter door het hele land om zijn kookboek te signeren. Wil je weten in welke boekwinkels hij een signeersessie houdt? Bekijk hier het schema van de signeertour.

 

Voor meer informatie: neem contact op met uitgever Jonathan Ursem, per e-mail of via de website van Vesper Publishing.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page