top of page

Nieuw bij Vesper Kids: 'Ik boek', het journal voor kinderen van 6-12 jaar

Amsterdam, 16 mei 2024 | Vandaag verschijnt het Ik boek bij Vesper Kids. Hét journal voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud, gemaakt door kindercoach Odette Koelewijn en designer Kyra van Ineveld.Het Ik boek is een inspirerende journal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het helpt kinderen op een speelse manier grip te krijgen op hun gedachten, emoties en geluk. Het stimuleert een positieve mindset, vergroot het zelfvertrouwen en legt de basis voor een gelukkig leven.


Het Ik boek zorgt voor bijzondere ouder-kindmomenten in een belangrijke en vormende periode in het leven van je kind. Door samen het journal in te vullen, zorgt het met fijne gespreksstarters en nuttige tips voor een fijne afsluiting van de dag met meer verbinding. Een waardevol moment voor nu, een bijzondere herinnering voor later.

 

Over de makers

Odette Koelewijn (1987) coacht kinderen die vastlopen op school in haar praktijk in Amsterdam. Ze is op haar best als ze samen met kind en ouder manieren vindt om meer plezier en zelfvertrouwen te ervaren. Ze is opgeleid als gymdocent en verder ontwikkeld in psychologie, NLP, EFT-therapie en verbindend opvoeden. Odette woont samen met haar partner en twee zoons en leert elke dag nog van het ouderschap.

 

Kyra van Ineveld (1987) is designer, ondernemer en moeder van vier dochters. Ze ondervond zelf hoe belangrijk het is voor een kind om grip te krijgen op eigen gedachten, emoties en geluk, en ze zag de gesprekken met haar kinderen blijvend veranderen door het samen invullen van een journal. Voor het slapen gaan praten ze wel! Ze ziet het als haar missie om het Ik boek voor elk kind beschikbaar te maken.

 

Wil je meer weten over het Ik boek? Stuur dan uitgever Jonathan Ursem een mailtje of leg contact via de website van Vesper Publishing. Meer info vind je op www.ikboek.com.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page