top of page

Papa Ink: het voorleesboek voor alle ouders met een tattoo

Op 16 februari verschijnt Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren, van tattoo artist Joey Boon en illustrator Mayon Middeljans, bij Vesper Kids. Het boek is de eerste titel van het nieuwe kinderfonds van Vesper Publishing.Papa Ink is een stoere zeebonk die zijn dochtertje voor het slapengaan niet voorleest uit een boek, maar verhalen vertelt over de tattoos op zijn armen. Het idee is dat ouders na het voorlezen ook iets over hun eigen tattoos kunnen vertellen. Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren is daarom hét voorleesboek voor alle ouders met een tattoo. Kortom, echt een boek van nu.


Papa Ink is bedacht en geschreven door tattoo-influencer Joey Boon, beter bekend als Tattoo Joey, de illustraties zijn van Mayon Middeljans. Het boek wordt op social media gepromoot door een aantal BN’ers die door hem zijn getatoeëerd, waaronder André Hazes en Anouk.


Papa Ink heeft een eigen website: www.papaink.nl.


-


Voor meer informatie over Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of leg contact via de website van Vesper Publishing.

74 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page