top of page

Relatietherapeut Robert Haringsma tekent bij Vesper

Amsterdam, 6 februari 2023 | Op 25 mei verschijnt Probeer dit eerst eens: relatietherapie voor beginners van Robert Haringsma bij Vesper Publishing. In het boek legt de relatietherapeut op een vrolijke, toegankelijke manier uit wat de basisprincipes achter goede, langdurige relaties zijn.

Relatietherapeut Robert Haringsma tekent bij Vesper

Een levenslange relatie blijft een ingewikkeld ding. Helemaal als je niet goed weet wat je doet. Omdat je op school nooit het vak relatiekunde hebt gehad, schreef Robert het boek Probeer dit eerst eens: relatietherapie voor beginners. In hoofdstukken als ‘doe es lief’, ‘ruim je sokken op’ en ‘een relatie is geen vibrator’ staan bruikbare tips voor iedereen die het een beetje leuk wil houden met zijn/haar partner.


Wat moet je doen (en laten) als je een levenslange relatie wil? Robert leerde het van de meest invloedrijke relatietherapeuten van de wereld. Hij bespreekt in dit boek de inzichten die bijna alle stromingen in zijn vakgebied gemeen hebben. Je leert onder andere hoe je ruzies kunt voorkomen en bijleggen, wat je kunt doen om je liefde te tonen en je krijgt een simpele aanpak voor een betere communicatie.


Het idee voor het boek ontstond na een interview met Robert, dat NRC in november 2021 publiceerde. Het artikel 'Een levenslange relatie blijft een heel ingewikkeld ding' werd zo goed gelezen, dat een boek een logisch vervolg leek.


Over de auteur

Robert Haringsma (1983) is psycholoog en relatietherapeut. Zijn aanpak is een samenvatting van 100 jaar relatietherapie, die hij testte op ruim 1000 koppels. In Probeer dit eerst eens: relatietherapie voor beginners deelt hij zijn bevindingen.

 

Voor meer informatie, stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of neem contact op via de website van Vesper Publishing.

143 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page