top of page

Primeur: lees 'Uitsmijter' gratis als Insta-boek

Amsterdam, 12 februari 2024 | Het boek Uitsmijter is vanaf nu gratis te lezen op Instagram. De memoires van portier Marcus Tribeldi, opgeschreven door Katja Brokke, worden hoofdstuk voor hoofdstuk gepubliceerd op het kanaal Uitsmijter.Amsterdam, als eerste Insta-boek van Vesper.


Marcus Tribeldi werkt al jaren als uitsmijter in Amsterdam. Van de Melkweg tot de Escape en van Café Bolle Jan tot Coffeeshop Smokey; als je vaak in Amsterdam uitgaat, is hij waarschijnlijk een bekend gezicht.


In Uitsmijter geeft Marcus een uniek kijkje achter de schermen van het Amsterdamse uitgaansleven. Het zijn waargebeurde verhalen over wat er allemaal op de achtergrond gebeurt terwijl iedereen aan het feesten is. Marcus gooide Lil’ Kleine uit de club, speelde geheim agent voor Prince en gebruikte geregeld de verboden, maar voor veel portiers onmisbare nekklem.

 

Marcus blikt terug op jaren van seks, drugs en rock-’n-roll in de hoofdstedelijke horeca. Hij snijdt maatschappelijk-ethische thema’s aan, zoals etnisch profileren en ander discutabel deurbeleid, maar hij verklapt ook waar je het best je drugs kunt verstoppen en hoe je gratis een festivalterrein op kunt lopen. Kortom, een boek voor iedereen die van een feestje houdt.


Uitsmijter is in mei 2022 verschenen als paperback. Sindsdien is het boek ook als e-book en luisterboek uitgegeven. Alle betaalde verschijningsvormen van het boek zijn te koop op www.uitsmijteramsterdam.nl, op het Instagram-account van Marcus (Uitsmijter.Amsterdam) wordt elke week een gratis hoofdstuk gepubliceerd.

 

Voor leesexemplaren, interviewverzoeken en andere vragen: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje of leg contact via de website van Vesper Publishing.

20 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page