top of page

'Waarheen, waarvoor' is vandaag verschenen

Amsterdam, 29 februari 2024 | Waarheen, waarvoor is vanaf vandaag te koop. In het boek geeft Annette Born een onthullend kijkje achter de schermen van de uitvaartbranche.Een kindje in een prinsessenjurk, opgebaard in een wit kistje. Menselijke resten die van het spoor worden gehaald. Families die tijdens het condoleren oude vetes uitvechten… Het is dagelijkse kost voor duizenden professionals in het rouwcentrum, crematorium, hospice, mortuarium en andere plekken in de uitvaartbranche.

 

Voordat een uitvaart plaatsvindt, zijn er achter de schermen talloze, vaak onzichtbare, stappen gezet. In dit boek worden mensen geportretteerd die werken met de dood. Hoe gaan zij om met hun eigen emoties? Zijn zij zelf bang voor de dood? En wat is sterven eigenlijk? Is er leven na de dood?

 

Annette Born (1971) is schrijver en spreker bij uitvaarten. Ook is zij coach en werkte zij als gastvrouw in een groot crematorium/rouwcentrum. Waar zij en haar collega’s zo onzichtbaar mogelijk hun werk doen, krijgen zij in Waarheen, waarvoor een gezicht.


Waarheen, waarvoor is vanaf vandaag voor €22,95 te koop in de boekwinkel en in de webshop van Vesper Publishing.

 

Voor meer informatie, interviewverzoeken, recensie-exemplaren of andere vragen: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje of neem contact op via de website van Vesper Publishing.

76 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page