top of page

Eerste hulp bij relatieproblemen: 'Relatietherapie voor beginners'

Amsterdam, 11 juli 2013 | Op 7 september verschijnt Relatietherapie voor beginners, van psycholoog en relatietherapeut Robert Haringsma, bij Vesper Publishing. Bij uitstek geschikt voor stellen wiens relatie in de vakantie op de proef is gesteld, en na de zomer de juiste mindset hebben om aan hun relatie te werken.Een levenslange relatie blijft een ingewikkeld ding, helemaal als je niet goed weet wat je doet. Omdat je op school nooit het vak relatiekunde hebt gehad, schreef psycholoog Robert Haringsma het boek Relatietherapie voor beginners waarin hij op een vrolijke, toegankelijke manier uitlegt wat de basisprincipes achter goede, langdurige relaties zijn.

Wat moet je doen (en laten) als je een levenslange relatie wil? Haringsma bespreekt de inzichten die bijna alle stromingen in zijn vakgebied gemeen hebben. Je leert onder andere hoe je ruzies kunt voorkomen en bijleggen, wat je kunt doen om je liefde te tonen en je krijgt een simpele aanpak voor een betere communicatie. Ideaal voor iedereen die het een beetje leuk wil houden met zijn of haar partner.

Het klinkt als een voor de hand liggende titel, maar er zijn helemaal niet zoveel laagdrempelige Nederlandstalige boeken over relatietherapie. Relatietherapie voor beginners is speciaal bedoeld voor stellen die eerst zelf iets willen proberen voordat ze in therapie gaan. Het boek is vanaf nu voor €21,95 vooruit te bestellen in onze webshop.

 

Voor meer informatie, recensie-exemplaren of interviewverzoeken voor de auteur: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje of leg contact via www.vesperpublishing.nl.

14 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


留言功能已關閉。
bottom of page