top of page

'Relatietherapie voor beginners': eerste hulp bij relatieproblemen

Amsterdam, 7 september 2023 | Vandaag verschijnt Relatietherapie voor beginners bij Vesper Publishing. In het boek vertelt psycholoog Robert Haringsma de geheimen achter een een levenslange relatie.

Een levenslange relatie blijft een ingewikkeld ding, helemaal als je niet goed weet wat je doet. Omdat je op school nooit het vak relatiekunde hebt gehad, schreef psycholoog Robert Haringsma het boek Relatietherapie voor beginners waarin hij op een vrolijke, toegankelijke manier uitlegt wat de basisprincipes achter goede, langdurige relaties zijn.

Wat moet je doen (en laten) als je een levenslange relatie wil? Haringsma leerde het van de meest invloedrijke relatietherapeuten van de wereld. Hij bespreekt in dit boek de inzichten die bijna alle stromingen in zijn vakgebied gemeen hebben. Je leert onder andere hoe je ruzies kunt voorkomen en bijleggen, wat je kunt doen om je liefde te tonen en je krijgt een simpele aanpak voor een betere communicatie. Ideaal voor iedereen die het een beetje leuk wil houden met zijn of haar partner.


Robert Haringsma (1983) is psycholoog en relatietherapeut. Zijn aanpak is een samenvatting van 100 jaar relatietherapie, die hij testte op ruim 1000 koppels. In Relatietherapie voor beginners deelt hij zijn bevindingen.

 

Voor meer informatie over Relatietherapie voor beginners: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje of leg contact via de website van Vesper Publishing.

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page