top of page

Vesper Publishing lanceert nieuw fonds voor kinderboeken: Vesper Kids

Vesper Publishing gaat kinderboeken uitgeven onder de naam Vesper Kids. In het voorjaar verschijnen de eerste twee titels: Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren en Sam en het niet-leuke geheim. Grote verhalen voor kleine mensen. www.vesperkids.nl


Uitgever Jonathan Ursem: “Twee jaar na de start van Vesper Publishing is het tijd voor een nieuwe stap. Vesper blijft non-fictie voor volwassenen uitgeven, maar de kinderboeken voelen als een logisch vervolg. De titels van Vesper Kids hebben met elkaar gemeen dat ze uitnodigen om het gesprek aan te gaan. Wat houdt ze bezig? Hoe staan jullie als gezin in het leven? Ouders kunnen leren van hun kinderen, en andersom. De Vesper Kids-boeken hebben daarmee een sociale functie binnen het gezin en staan midden in de maatschappij. Het zijn grote verhalen voor kleine mensen."


“Vesper Publishing had al een kindersausje doordat het logo is gebaseerd op de vingertjes van onze oudste dochter. Ons jongste dochtertje vormde de inspiratie voor de kleurstelling van Vesper Kids; een lila en geel duploblokje bovenop elkaar gaven het startschot voor de nieuwe huisstijl.”


In het voorjaar van 2023 verschijnen de volgende titels bij Vesper Kids:

Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren


Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren


Papa Ink woont met zijn dochtertje Harley in een rommelig vissershuis aan het strand. Het is bezaaid met schatten die hij heeft verzameld tijdens de vele avonturen die hij heeft beleefd. Voor het slapengaan leest Papa Ink zijn Harley niet voor uit een boek, maar vertelt hij een spannend verhaal over een van zijn tattoos.


Het boek is gemaakt door tattoo artist Joey Boon en illustrator Mayon Middeljans. Het verschijnt op 16 februari, als eerste titel van Vesper Kids. Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren is voor €17,95 vooruit te bestellen in onze webshop. Bezoek ook de website van Papa Ink, op www.papaink.nl.


Sam en het niet-leuke geheim

Sam en het niet-leuke geheim


Sam lacht wel, maar hij voel zich niet zo blij. Dat komt omdat hij een geheim heeft, een niet-leuk geheim. Niemand weet dat hij een geheim heeft. Hij zou het wel aan iemand willen vertellen, maar dat durft hij niet. Sam probeert op allerlei manieren van zijn geheim af te komen, maar niets lijkt te helpen... Tot hij iemand vindt om zijn geheim mee te delen.


Sam en het niet-leuke geheim is gemaakt door twee zedenrechercheurs: Pieter Melsen en Wouter Vaessen. Denk je dat jouw kind een niet-leuk geheim heeft, en zoek je een manier om erover te praten? Lees dan samen dit prentenboek. Het boek verschijnt op 20 april en is voor €19,95 vooruit te bestellen in onze webshop.

 

Op www.vesperkids.nl vind je meer informatie over Vesper Kids. Wil je meer weten? Stuur dan uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of neem contact op via de website.


72 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page