top of page

Bestsellerlijst en tweede druk voor 'Nooit meer vliegen'

Amsterdam, 27 maart 2024 | Nooit meer vliegen vliegt de winkel uit. Het vorige week verschenen boek van voormalig KLM-piloot Erik Westenberg komt vandaag binnen op plek 27 van de Bestseller 60. De tweede druk verschijnt begin april.Nooit meer vliegen vertelt het aangrijpende verhaal van Eriks zoon Lucas Westenberg, die in september 2012 op 19-jarige leeftijd verongelukt tijdens een examenvlucht in Arizona. Lucas' verhaal is bekend van de tv-serie Break Free. Ook gaat het boek over Eriks strijd om de KLM Flight Academy veilig te maken, ook al kostte dat hem zijn droombaan als gezagvoerder.


Nooit meer vliegen: hoe een vliegtuigongeluk de droom van een vader en zoon verwoest is op 21 maart verschenen bij Vesper Publishing. Een dag eerder werd het boek gepresenteerd tijdens een uitzending van Humberto op RTL4. Interviews met Erik Westenberg waren de afgelopen week te zien/lezen in o.a. Tijd voor MAX, RTL Nieuws, De Telegraaf, Het Parool en De Stentor.


De tweede druk is rond 9 april beschikbaar. Nooit meer vliegen is voor €22,95 verkrijgbaar in de boekwinkels en in de webshop van Vesper.

 

Voor een interviewverzoek, recensie-exemplaar of andere vragen: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje of leg contact via de website van Vesper Publishing.

9 views0 comments

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page