top of page

'Papa Ink' nieuw binnen in bestsellerlijst

Updated: Feb 16, 2023

Amsterdam, 15 februari 2023 | Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren is in de week van verschijning binnengekomen in de Bestseller 60. Het voorleesboek van tattoo artist Joey Boon en illustrator Mayon Middeljans staat op plek 51 in de bestsellerlijst.


Naast de prachtige positie op de rand van de top-50 voor Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren, is het boek ook het op twee na best verkochte prentenboek van Nederland. De eerste uitgave van Vesper Kids is daarmee direct een verkoopsucces.Papa Ink woont met zijn dochtertje Harley in een rommelig vissershuis aan het strand. Het is bezaaid met schatten die hij heeft verzameld tijdens de vele avonturen die hij heeft beleefd.


Voor het slapengaan leest Papa Ink zijn Harley niet voor uit een boek, maar vertelt hij een spannend verhaal over een van zijn tattoos. Als ze vraagt waar zijn tattoo van drakenfruit vandaan komt, vertelt hij het wonderlijke verhaal over het Koninkrijk van de Luie Dieren.


Papa Ink - Het Koninkrijk van de Luie Dieren is voor €17,95 verkrijgbaar in de boekwinkel en op www.papaink.nl.

 

Voor meer informatie, stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of neem contact op via de website van Vesper Publishing.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Voorjaarsbrochure Vesper Publishing 2023

De voorjaarsbrochure van Vesper Publishing is uit. De komenden maanden verschijnen vier boeken bij Vesper, inclusief de eerste twee Vespe...

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page