top of page

Tweede druk voor 'Sam en het niet-leuke geheim', dat vandaag verschijnt

Updated: Apr 24, 2023

Amsterdam, 20 april 2023 | Vandaag verschijnt Sam en het niet-leuke geheim van zedenrechercheurs Pieter Melsen en Wouter Vaessen bij Vesper Kids. Het voorleesboek heeft zo goed verkocht in de pre-order, dat het de tweede druk in gaat.



Sam lacht, maar hij is niet blij. Dat komt omdat hij een geheim heeft, een niet-leuk geheim. Niemand weet dat hij het heeft. Hij zou het wel aan iemand willen vertellen, maar dat durft hij niet. Sam probeert op allerlei manieren van zijn geheim af te komen, maar niets lijkt te helpen… Tot hij iemand vindt om zijn geheim mee te delen.



Sam en het niet-leuke geheim is de tweede titel van Vesper Kids, het nieuwe kinderboekenfonds van Vesper Publishing. De media-aandacht rond het boek is enorm; de makers waren al te zien in het AD en in RTL Boulevard, de komende week besteden o.a. Beau, Nieuwe Revu, RTL Nieuws, LINDA en De Nieuws BV aandacht aan het boek.


Het boek heeft in de voorverkoop zo goed verkocht, dat de tweede druk al besteld is. Veel gezinnen hebben Sam en het niet-leuke geheim vooruit besteld, daarnaast hebben ook veel scholen, therapeuten en andere behandelaars in het sociale domein het boek al in huis gehaald.


Recensie

‘Alle kinderen hebben weleens een geheim, maar wat als je je daardoor heel naar voelt? Sam laat zien wat kleine kinderen met hun grote geheimen kunnen doen. Eindelijk een kinderboek waarin wordt voorgedaan hoe je als kind van je geheim afkomt!’

– Dr. Iva Bicanic, klinisch psycholoog



Over de auteurs

Pieter Melsen (1985) en Wouter Vaessen (1980) werken als zedenrechercheur bij de politie. Ze zijn gespecialiseerd in het verhoren van jonge kinderen en mensen met een verstandelijke beperking of cognitieve functiestoornis. Op basis van hun ervaringen maakten zij dit boek, dat zich niet op een specifiek niet-leuk geheim richt maar toepasbaar is op ieder kind. ‘Met dit boek willen we kinderen laten inzien dat ze een niet-leuk geheim kunnen vertellen aan iemand die ze vertrouwen, en dat het wegstoppen ervan geen oplossing is.’

 

Voor meer informatie over het boek, een recensie-exemplaar of interviewverzoek voor de auteurs: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of neem contact op via de website van Vesper Publishing. Sam heeft een eigen website: www.kinderboeksam.nl.

70 views0 comments

Recent Posts

See All

Voorjaarsbrochure Vesper Publishing 2023

De voorjaarsbrochure van Vesper Publishing is uit. De komenden maanden verschijnen vier boeken bij Vesper, inclusief de eerste twee Vespe...

bottom of page