top of page

'Sam en het niet-leuke geheim' bestverkochte prentenboek van het land

Amsterdam, 26 april 2023 | Sam en het niet-leuke geheim komt deze week binnen op plek 16 van de Bestseller 60. Het vorige week verschenen kinderboek van zedenrechercheurs Pieter Melsen en Wouter Vaessen is daarmee het bestverkochte prentenboek van Nederland.Sam en het niet-leuke geheim is op 20 april verschenen. Na de boekpresentatie bij boekwinkel Paagman in Den Haag was de eerste druk in een dag uitverkocht, ook de tweede druk is inmiddels op. Het boek is wel gewoon te bestellen; de derde druk verschijnt eind mei.


Het boek verkocht al als een raket, maar het optreden van Pieter Melsen en Wouter Vaessen bij Beau dinsdagavond heeft ertoe geleid dat de tweede druk al uitverkocht was voordat deze überhaupt verschenen is.


Sam en het niet leuke geheim is de tweede titel van Vesper Kids, het nieuwe kinderboekenfonds van Vesper Publishing. Ook de eerste titel, Papa Ink, schopte het in de week van verschijning tot de bestsellerlijst.

 

Voor meer informatie over Sam en het niet-leuke geheim: ga naar www.kinderboeksam.nl of neem per mail contact op met uitgever Jonathan Ursem van Vesper Kids.

51 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page