top of page

'Sam en het niet-leuke geheim' verschijnt in het Grieks

Amsterdam, 14 mei 2024 | Vesper Publishing heeft de vertaalrechten van Sam en het niet-leuke geheim verkocht aan Kokki Niklosti Books, dat het prentenboek in Griekenland zal uitgeven.


Sam en het niet-leuke geheim is gemaakt door zedenrechercheurs Pieter Melsen en Wouter Vaessen. Het gaat over een kindje dat een niet-leuk geheim heeft, en leert dat het geheim verdwijnt als je het vertelt aan iemand die je vertrouwt. Het is in april 2023 verschenen onder de vlag van Vesper Kids.


In Nederland was de eerste druk binnen een dag uitverkocht. Sam en het niet-leuke geheim was in juni 2023 even het bestverkochte kinderboek van het land en in augustus Kinderboek van de Maand. Inmiddels ligt de zesde druk in de winkel en staat de teller op 10.000 verkochte exemplaren.


De vertaalrechten zijn dankzij de hulp van Schönbach Literary Agency verkocht aan het Griekse Kokki Niklosti Books. De Nederlandse versie is voor €19,95 te koop in de (kinder)boekwinkel en in de webshop van Vesper Publishing.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met uitgever Jonathan Ursem, door een mailtje te sturen naar jonathan@vesperpublishing.nl.

6 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page